Vietnamese premier Phạm Minh Chính bezoekt BIC Eindhoven

Op zondag 11 december bracht premier Phạm Minh Chính van Vietnam in gezelschap van vijftien hoogwaardigheidsbekleders en de ambassadeurs van Vietnam en Nederland een officieel werkbezoek aan de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven.

De regeringsleider was er snel bij

De week ervoor werd deze regio door Dealroom.co nog uitgeroepen tot een van de meest toonaangevende techhubs in de wereld. Vietnam is een van de ASEAN-landen (Association of Southeast Asian Nations) die een steeds belangrijkere handelspartner vormen voor Noord-Brabant. Nederland is de 2e handelspartner in Vietnam vanuit de EU.

Een Brabants visitekaartje

Na de ontvangst door gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen ontmoette de premier regionale Tech bedrijven als KMWE, BE Semiconductor Industries N.V., Sioux Technologies, AAE bv en VDL Enabling Technologies Group (ETG). Alle puzzelstukjes vielen deze ochtend op zijn plek en we hebben een heel mooi visitekaartje afgegeven bij deze delegatie die erg onder de indruk waren van de Fabriek van de Toekomst. De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Eindhoven International Project Office BV tekenden voor de organisatie. De BOM gaat zich komende tijd verder verdiepen in mogelijkheden voor de Brabantse High Tech maakindustrie in Vietnam.

Deel deze pagina