LEVEL UP 2023 - hét event voor de startup-community

25 september vindt LEVEL UP 2023 plaats hét event voor de nationale en internationale startup-community waar founders, ondernemers & investeerders elkaar ontmoeten. 

Unieke samenwerking

Niet eerder kwamen alle Brabantse partners van het startup-ecosysteem op deze manier samen. Met LEVEL UP stellen zij het innovatieve karakter van Brabant tentoon. Founders en ondernemers genieten deze dag van het beste van de gebundelde expertise én ontmoeten investeerders.  LEVEL UP 2023 is een gezamenlijk initiatief van de BOM, Braventure, Brainport en The Gate. MT/Sprout & Innovation Origins zijn media-partner. 

Brabant40-award

Heb jij of ken jij een Brabantse startup die succesvol bijdraagt aan een maatschappelijke opgave? Dan maakt deze kans op de Brabant40-award, de fonkelnieuwe Brabantse startup-prijs die de 40 beste startups van dit jaar op een rijtje zet en een winnaar kent.

De Brabant40 is niet alleen een award, het is ook een jaarlijks terugkerende lijst van de veertig meest veelbelovende startups van Noord-Brabant. We willen daarmee impactvolle startups het podium geven dat ze verdienen én laten zien hoe ondernemend en vernieuwend Brabant is. 

We reiken de prijs uit tijdens een spectaculaire Award-show. De winnende startup staat eeuwige roem en volop media-aandacht te wachten.

Meld een startup aan!

Deel deze pagina