BOM verkoopt belang in Synaffix aan Lonza

Lonza heeft Synaffix overgenomen. BOM, sinds 2013 investeerder in Synaffix, heeft haar aandelen aan de Zwitserse productiepartner voor de farmaceutische-, biotech- en voedingsmarkt verkocht. Het op het Pivot Park (Oss) gevestigde Synaffix is een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de commercialisering van het inhouse ontwikkelde antilichaam-medicijn conjugaten (ADCs) platform voor de bestrijding van kanker. 

Wij zijn ontzettend trots dat we een belangrijk rol hebben kunnen spelen in de ontwikkeling en groei van Synaffix. Naast kapitaal heeft BOM de onderneming op verschillende fronten geadviseerd en geassisteerd.
Floris Hamel, Investment Manager Lifescience & Medtech BOM

BOM investeerde sinds 2013 in Synaffix. Het was destijds de eerste investering uit het Innovatiefonds van de Provincie Noord-Brabant. In de jaren dat BOM betrokken was is de markt voor ADC’s significant gegroeid en daar heeft Synaffix een belangrijke rol in gespeeld. Dit heeft geresulteerd in een breed scala aan deals met vooraanstaande biotech en pharma partijen, die de technologie van Synaffix toepassen in klinische programma’s ten behoeve van de kankerbehandelingen van de toekomst.

Lees hier het persbericht

Deel deze pagina