Opgave 1

Duurzame voedingssystemen

In 2021 draagt BOM bij aan efficiënte èn duurzame voedselproductie. Ons doel is een klimaatneutrale landbouw en voedselproductie in 2050, waarbij Brabant in 2025 tot de Europese topregio’s behoort en een vooraanstaande kennisleverancier is.

Verder lezen

Opgave 2

Vitale zorgsystemen

In 2021 draagt de BOM bij aan de missie om in 2040 alle Nederlanders tenminste vijf jaar langer in goede gezondheid te laten leven en een zorgsysteem te bieden dat effectief en betaalbaar blijft.

Verder lezen

Opgave 3

Klimaatbestendige energieoplossingen

De BOM draagt bij aan de missie om in 2030 50% CO2 reductie te hebben gerealiseerd, o.a. door middel van versnelling van de energietransitie met de volgende projecten.

Verder lezen

Opgave 4

Kansrijke sleuteltechnologieën

Het power house van de Brabantse economie, de ‘hightech maakindustrie’ (HTSM), is hard nodig om nieuwe technologie en machines te ontwikkelen die onze maatschappelijke ambities mogelijk maken. De BOM zet in op het vergroten van het concurrentievermogen van deze sector, inclusief maintenance & services en smart & green mobility.

Verder lezen

Bijzondere aandacht voor venture building, campussen, innovatie-coalities en talent

In het jaar 2021 stoppen we samen met onze partners in de regio extra energie in venture building, campusontwikkeling, innovatie-coalities en talent-ontwikkeling.

Verder lezen

Onze kracht: ontwikkelen, investeren, internationaliseren

Bij het realiseren van onze ambities maken we gebruik van onze 3 kerncompetenties: ontwikkelen, investeren en internationaliseren.

Verder lezen

Verantwoording: maken we het waar?

Ook in 2021 gaan we onze output breed meten en compact rapporteren aan de hand van KPI’s. Belangrijker echter is het traject waarin we indicatoren gaan vaststellen voor meting van onze maatschappelijke impact.

Verder lezen